Support

Wij helpen je verder!

Heb je problemen met het instellen van je mail client? Wil je weten hoe je een virtuele server herstart? Vraag je je af wat de beste kwaliteit is om te streamen? Grote kans dat deze vraag al eens voorbij is gekomen. Op deze pagina behandelen we de meestvoorkomende vragen en problemen. Kom je er alsnog niet uit? Neem dan gewoon contact op met onze servicedesk.

WordPress 4

WordPress 4.0 is vandaag beschikbaar en is zeker de moeite waard om naartoe te upgraden. Deze versie bevat naast een heleboel technische verbeteringen die we niet direct zien ook een aantal visuele verbeteringen die het werken met dit CMS nog prettiger en gebruikersvriendelijker maken.

Het gemak begint al tijdens de installatie waar je vanaf nu wordt gevraagd in welke taal je WordPress wil installeren. Daarnaast hebben het plugins menu en de Media Library een facelift gekregen. Bij beide heeft het lijst-weergave overzicht plaats gemaakt voor een mooier overzicht met blokken en plaatjes. Hierdoor is het kiezen van de juiste plugin en het bekijken en bewerken van media een stukje eenvoudiger geworden.

Tevens is het nu heel eenvoudig om videos en andere externe content in WordPress te embedden. Je kunt vanaf nu gewoon de Youtube, Vimeo, TED, Flickr video-URL in een post of pagina plakken en deze wordt automatisch ingevoegd in de site. Hiervoor zijn geen plugins of moeilijke tags meer nodig.

Wat als laatste erg opvalt zijn een aantal kleine verbeteringen in het tekstbewerking scherm. Als je nu gaat scrollen op de pagina of in de tekst, dan blijven de tekstbewerking opties altijd in beeld staan. Het is een kleine, maar zeer prettige verbetering als je vele en vooral lange teksten moet aanpassen.

Alles over WordPress 4.0 op WordPress.org

Ook starten met WordPress?

Wil je ook starten met WordPress 4.0? Sluit dan vandaag nog een WordPress webhosting pakket bij ons af en je kunt meteen aan de slag, wij installeren WordPress alvast voor je!

Starten met WordPress


Deel dit item: