Streaming: Hoe moet ik streamen naar iOS devices?

Heb je problemen met het instellen van je mail client? Wil je weten hoe je een virtuele server herstart? Vraag je je af wat de beste kwaliteit is om te streamen? Grote kans dat deze vraag al eens voorbij is gekomen. Op deze pagina behandelen we de meestvoorkomende vragen en problemen. Kom je er alsnog niet uit? Neem dan gewoon contact op met onze servicedesk.

Hoe moet ik streamen naar iOS devices?

Zoals algemeen bekend draait er op de iPhone of iPad geen Flash player. Hierdoor zal er gebruik gemaakt moeten worden van de HTML5 video tag. Zie hiervoor de embed code generator binnen het CDN.

Let er wel altijd op dat je gebruik maakt van een H.264 video codec en een ACC audio codec.