Hosted mail: Kan ik meerdere Hosted mail mailboxen instellen?

Support

Wij helpen je verder!

Heb je problemen met het instellen van je mail client? Wil je weten hoe je een virtuele server herstart? Vraag je je af wat de beste kwaliteit is om te streamen? Grote kans dat deze vraag al eens voorbij is gekomen. Op deze pagina behandelen we de meestvoorkomende vragen en problemen. Kom je er alsnog niet uit? Neem dan gewoon contact op met onze servicedesk.

Kan ik meerdere Hosted mail mailboxen instellen?

Ja, het is mogelijk om meerdere hosted mailboxen in te stellen in je e-mailprogramma.

Er kunnen meerdere accounts worden ingesteld via de Kerio Outlook Connector binnen hetzelfde Outlook profiel. Dit kan je doen met de volgende stappen:

1. Start Microsoft Outlook.
  2. Ga naar ‘Accountinstellingen’ en maak een nieuw e-mailaccount aan.
  3. Zet het bolletje bij ‘Handmatige instelling of extra servertypen’.
  4. Zet het bolletje bij ‘Overige’ en klik op ‘Kerio Connect (KOF Offline Edition)’ en klik op ‘Volgende >’.
  5. Vul de servernaam in die je van ons hebt ontvangen.
  6. Vul de accountnaam en het wachtwoord in die je van ons hebt ontvangen en klik op ‘Gegevens ophalen’.
  7. Wanneer bij gebruikersgegevens je gegevens komen te staan, kun je op ‘OK’ klikken om dit account in te stellen.

Extra hosted mail accounts kunnen ook op andere manieren kunnen toegevoegd. Kijk hiervoor op Hosted mail instellen in e-mail client.