Hosted mail: Heb ik speciale software nodig voor Hosted Mail?

Support

Wij helpen je verder!

Heb je problemen met het instellen van je mail client? Wil je weten hoe je een virtuele server herstart? Vraag je je af wat de beste kwaliteit is om te streamen? Grote kans dat deze vraag al eens voorbij is gekomen. Op deze pagina behandelen we de meestvoorkomende vragen en problemen. Kom je er alsnog niet uit? Neem dan gewoon contact op met onze servicedesk.

Heb ik speciale software nodig voor Hosted Mail?

Nee, je hebt geen speciale software nodig. Je kunt je hosted mailbox in bijna elke e-mail client gebruiken, zoals Office Outlook, Thunderbird en Apple Mail.

Wel kun je de Kerio Outlook Connector gebruiken voor een volledige koppeling met Office Outlook. Kijk hiervoor bij deze support pagina

Je kunt elke hosted mailbox ook gebruiken via een uitgebreide webmail.

Op elke computer met een internetverbinding kun je dus altijd makkelijk je e-mail, agenda en contactpersonen beheren.