E-mail: Waar vind ik de webmail?

Heb je problemen met het instellen van je mail client? Wil je weten hoe je een virtuele server herstart? Vraag je je af wat de beste kwaliteit is om te streamen? Grote kans dat deze vraag al eens voorbij is gekomen. Op deze pagina behandelen we de meestvoorkomende vragen en problemen. Kom je er alsnog niet uit? Neem dan gewoon contact op met onze servicedesk.

Waar vind ik de webmail?

Wij leveren ieder hostingpakket standaard met e-maildiensten. Hierbij kun je ook gebruikmaken van de webmail om je e-mail te lezen en te versturen.

De webmail is te bereiken via de URL webmail.domeinnaam.extensie (bijvoorbeeld: webmail.netground.nl). Vervang ‘domeinnaam.extensie’ door je eigen domeinnaam en extensie.

Als de pagina is geladen, wordt er een inlogscherm van Horde weergegeven. Hier kun je inloggen met je mailboxgebruikersnaam en het bijbehorende wachtwoord.

Let op! Als je gebruik maakt van de hosted mail, dan is webmail te bereiken via de URL van de mailserver. De juiste mailserver vind je terug in de e-mail met inloggegevens.