Domeinnamen: URL forwarding

Heb je problemen met het instellen van je mail client? Wil je weten hoe je een virtuele server herstart? Vraag je je af wat de beste kwaliteit is om te streamen? Grote kans dat deze vraag al eens voorbij is gekomen. Op deze pagina behandelen we de meestvoorkomende vragen en problemen. Kom je er alsnog niet uit? Neem dan gewoon contact op met onze servicedesk.

URL forwarding

URL forwarding is de doorverwijzing van de domeinnaam naar een andere website of webpagina. Zo kun je bijvoorbeeld je domeinnaam doorverwijzen naar 1 specifieke pagina van een bestaande website.

Onze URL forwarding maakt gebruik van een HTTP 302 redirect of een frameforward. Het verschil tussen deze twee is:

• Bij een HTTP 302 redirect veranderd de URL in de adresbalk van uw browser naar die van de doelpagina, waarnaar wordt doorverwezen.
  • Bij een frameforward blijft de doorverwezen domeinnaam in de adresbalk staan en wordt de doelpagina in een raamwerk ingeladen.

Niet elke website kan via een frameforward worden doorverwezen. Er zijn bijvoorbeeld website met daarin javascripts die niet in een frame ingeladen mogen worden en die de frameforward uit schakelen of zorgen dat deze vastloopt.