Cloud Servers: Krijg ik ook root toegang tot mijn cloud server?

Support

Wij helpen je verder!

Heb je problemen met het instellen van je mail client? Wil je weten hoe je een virtuele server herstart? Vraag je je af wat de beste kwaliteit is om te streamen? Grote kans dat deze vraag al eens voorbij is gekomen. Op deze pagina behandelen we de meestvoorkomende vragen en problemen. Kom je er alsnog niet uit? Neem dan gewoon contact op met onze servicedesk.

Krijg ik ook root toegang tot mijn cloud server?

Ja, je krijgt gewoon root toegang tot je cloud server. Echter wanneer je gebruik maakt van onze beheer diensten zal dit niet het geval zijn. Op die manier houden wij de controle over de server software en de primaire functionaliteiten en kunnen we ook onze beheer garanties bieden.