Over ons

Van twee nerds met een wild idee tot dé hostingpartner van bedrijfskritische omgevingen met de primaire focus op service en beschikbaarheid.

Over ons

Hosting experts pur sang

Veertien jaar geleden richtten twee enthousiaste netwerkspecialisten Net Ground op en inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een leidende specialist in de hostingmarkt. Onze focus ligt op het leveren van compleet beheerde hostingomgevingen: van de webomgeving van een voetbalclub tot de hosting van het grootste shoppingplatform van Nederland.

De rol van Net Ground

Net Ground is een specialist in het hosten en beheren van bedrijfskritische webomgevingen. Hoe complex en veeleisend de webomgeving ook is, Net Ground zorgt ervoor dat deze altijd bereikbaar is en werkt. Of het nu gaat om een e-commerceplatform, websites met hoge bezoekersaantallen, extreem dataverkeer of een multi site-omgeving: Net Ground levert het hostingplatform, de kennis en diensten die uptime en veiligheid garanderen. Klanten die hun webshops, webapplicaties en websites op een Net Ground-platform draaien, kunnen vertrouwen op bereikbaarheid, snelheid, kwaliteit en de geruststellende gedachte dat ze het maximale uit hun internetbusiness kunnen halen.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Net Ground hecht waarde aan een positieve, leuke manier van omgaan met mensen. Dit uit zich in de betrokkenheid bij en het respect voor opdrachtgevers, medewerkers, leveranciers en partners en in het commitment om afspraken met deze relaties na te komen en altijd het onderste uit de kan te halen om gezamenlijke resultaten continu te verbeteren. Sinds januari 2008 draaien alle servers binnen het hostingplatform van Net Ground op groene stroom. Ook wil Net Ground een extra positieve bijdrage leveren aan het milieu; daarom werken wij mee aan diverse groene initiatieven.

Informatiebeveiliging en ISO

Het volledige bedrijfsproces van Net Ground voldoet aan de strengste normen op het gebied van informatiebeveiliging. Sinds 2012 heeft Net Ground het ISO 27001-certificaat voor informatiebeveiliging. Deze certificering onderstreept onze toewijding aan kwaliteit en veiligheid.

Net Ground heeft bewust gekozen voor een volledige certificering. Dat houdt in dat alle bedrijfsonderdelen getoetst zijn, dus niet alleen het datacenter of de hardware. Het gehele bedrijfsproces van Net Ground, waaronder het volledige beheersysteem, voldoet aan de eisen van ISO 27001. Hierdoor zijn de beschikbaarheid, veiligheid en integriteit van informatie tot in de puntjes verzorgt.

De volgende klanten maken al gebruik van onze diensten

I'm in
Infostrada Sports
Ortel Mobile
SeoShop
Youfone
Chalet.nl

Aanmelden voor onze nieuwsbrief!