Virtual Datacenter

Optimale vrijheid en altijd beschikken over de resources die je nodig hebt om ideeën, functionaliteit en ambities waar te maken.

Virtual Datacenter

Volledig beheer over je eigen virtuele infrastructuur

Ben je op zoek naar een cloudomgeving die het altijd doet en waar je je geen zorgen over hoeft te maken? Met een virtueel datacenter krijg je de beschikking over een geheel eigen infrastructuur. De krachtige beheerinterface biedt je alles wat je nodig hebt om een eigen cloud op te bouwen met virtuele servers die direct beschikbaar zijn. Door onze bewezen uptime van 100% en de back-up van onze gecertificeerde professionals zijn de continuïteit en stabiliteit van applicaties en websites gewaarborgd.

Wat kun je ermee?

Via een handige portal krijg je toegang tot een enterprise-omgeving waarmee je in enkele minuten een server kunt installeren, configureren en beheren. Allerlei dagelijkse taken voer je eenvoudig uit, zoals het starten, stoppen, klonen en verwijderen van een server. Door gebruik te maken van templates, zorg je ervoor dat de installatie sneller gaat en minder foutgevoelig is. Maak je nu al gebruik van eigen templates? Dan kun je die in je enterprise-omgeving plaatsen.

Flexibel en schaalbaar

Er zijn verschillende manieren om te starten met virtueel datacenter. Je laat ons simpelweg weten welke middelen je nodig hebt (CPU, geheugen, opslag) en welke groei je verwacht. Wij leveren een basisomgeving waarin je over die middelen kunt beschikken. Vervolgens heb je alle vrijheid om deze resources te verdelen over de zelf aan te maken servers. Je kunt de gekozen indeling ook eenvoudig weer aanpassen. Daarnaast kun je diverse gebruikersrollen definiëren, elk met zijn eigen rechten. Ideaal voor de tijdelijk ingezette developer of stagiair. Aan het eind van de maand krijg je van ons een uitgebreid rapport met een handig overzicht van alle kosten per server.

Ik wil een maand gratis testen!

Vul onderstaand formulier in en binnen 24 uur kun je aan de slag.

Ik wil een maand gratis testen!