Cloud servers

Concentreer je op de functionaliteit van je website en je corebusiness, en laat de zorgen voor hosting en beheer aan onze cloudspecialisten over.

Cloud servers

Waarom kiezen voor een cloud server?

Cloud servers van Net Ground geven je de vrijheid om creatief en technisch helemaal los te gaan en te groeien als dat nodig is. Je beschikt over een virtuele omgeving waarmee je alle kanten op kunt. De cloud servers groeien eenvoudig mee met de behoefte van je site of applicatie. Bovendien heeft ons cloudplatform een historische uptime van 100%. Optimale prestaties dus en voor een aantrekkelijke prijs.

Geen downtime meer

Geen downtime meer

De beschikbaarheid van je cloud server is gegarandeerd, doordat wij gebruikmaken van de VMware-virtualisatielaag en professionele opslag van EMC. Onze cloudomgeving is bovendien op cruciale punten dubbel uitgevoerd. Daardoor is je cloud server, en dus je website of webapplicatie, altijd beschikbaar en snel.

Altijd aan te passen

Altijd aan te passen

Bij een stijgende populariteit van je website of webapplicatie, of een plotselinge toename in verkeer vanwege een mailing of seizoensinvloeden, is een cloud server de beste hostingoplossing. Tijdelijk meer geheugen of meer processorkracht om je website of webapplicatie snel en soepel te laten lopen, is dan ook geen probleem.

Betaalbaar

Betaalbaar

Wij maken gebruik van intelligente virtualisatietechnieken. Daardoor is een initiële investering bij het opzetten van een hostingomgeving niet meer nodig. Dat maakt de kosten voor een cloud server veel lager dan voor een conventionele hostingomgeving. En je betaalt alleen voor de capaciteit die je echt nodig hebt.

Verantwoord ondernemen

Verantwoord ondernemen

Maak je gebruik van virtualisatie en cloud hosting? Dan ga je efficiënt om met fysieke hardware en energie. Ons volledige netwerk en onze cloudomgeving draaien bovendien op 100% groene stroom, waardoor je ervan verzekerd bent dat je carbon footprint minimaal is.

Benieuwd hoe je cloud hosting kunt inzetten?

Vul onderstaand formulier in en wij leggen het uit!

Benieuwd hoe je cloud hosting kunt inzetten?