Dedicated servers

De modernste dedicated servers − met standaardconfiguraties of samengesteld op basis van jouw wensen en eisen.

Dedicated servers

Onafhankelijk en onbeperkt

Wil je gebruikmaken van professionele hardware met specifieke systeemeisen of zeer uitgebreide configuraties, of wil je gewoon volledig onafhankelijk hosten? Dan is een dedicated server-omgeving dé oplossing. Hierbij geniet je van een optimale vrijheid om op de server te doen wat je moet doen. Je bent volledig onafhankelijk.

Dedicated servers versus cloud servers

Voordat cloud hosting de standaard werd, waren fysieke dedicated servers de populairste oplossing voor het hosten van websites en webapplicaties. Een dedicated server is bestemd voor één klant en vaak ook voor maar één specifiek doel. Hoewel cloud hosting nu vaak de beste oplossing is, zijn er nog veel toepassingen waarvoor een eigen fysieke server de voorkeur heeft.

Wanneer kun je beter fysiek hosten?

Dedicated servers worden voornamelijk ingezet in een hybride hostingoplossing. Dat wil zeggen dat de servers met een eenvoudige footprint in de cloud draaien, terwijl de complexe servers fysieke hardware gebruiken. Denk hierbij aan database-servers, streaming-servers, virtualisatie-nodes en servers die extreme systeemeisen hebben. Daarnaast zijn fysieke servers nodig als volledige onafhankelijkheid en een afgescheiden omgeving vereist zijn, bijvoorbeeld door bedrijfsbeleid of wetgeving.

Meer informatie over onze dedicated servers?

Vul onderstaand formulier in en wij helpen je verder!

Meer informatie over onze dedicated servers?