Hosting van websites en webapplicaties

Hosting van websites en webapplicaties

Net Ground levert vier hostingdiensten die je geheel op basis van jouw eisen en wensen kunt configureren en afnemen: van een gedeelde webhostingomgeving tot een volledig onafhankelijk virtueel datacenter. En je krijgt altijd ondersteuning van de beste hostingspecialisten.

Daarnaast bieden we een aantal ondersteunende diensten, zoals domeinnaamregistratie, een professioneel e-mailplatform, een ijzersterk live- en VOD-streaming-platform en SSL-certificaten.

Webhosting
 • Telefonische support
 • Groene hosting in de cloud
 • Geoptimaliseerde CMS-hosting

Vanaf € 6,- per maand

Webhosting

Kies je voor shared webhosting, dan maak je gebruik van een gedeeld hostingplatform. Dat betekent hosting tegen lage kosten. En we bieden je geoptimaliseerde omgevingen voor WordPress-, Joomla!- en Magento-websites.

Deze oplossing is geschikt als je geen harde garanties nodig hebt voor de bereikbaarheid van je website. Ideaal voor particulieren, de kleinzakelijke markt en startende websites met beperkte eisen.

Meer over webhosting
Cloud Servers
 • Hoge beschikbaarheid
 • Groeit mee met je applicatie
 • Lage investeringen

Vanaf € 29,- per maand

Cloud Servers

Kies je voor een eigen cloud server-omgeving, dan zijn de resources zoals CPU, geheugen en opslagruimte voor jou gereserveerd. Je bent vrij in de keuze van het besturingssysteem en applicaties die hierop draaien.

Daarmee is een cloud server zeer geschikt voor onder andere enterpriseapplicaties, maatwerksoftware, web- en databaseclusters. Daarnaast hebben we een aantal kant-en-klare cloud servers beschikbaar voor een snelle en goede start.

Meer over cloud servers
Virtual datacenter
 • Praktische webinterface
 • Eigen templatebeheer
 • Betaal voor wat je gebruikt

Vanaf € 99,- per maand

Virtual datacenter

Met een virtueel datacenter beschik je over een technisch platform waarmee je zelf geheel op maat processorkracht, geheugen en opslagruimte kunt inzetten. Houd zelf het beheer over je omgeving en schaal op elk gewenst moment bij en af.

Een virtueel datacenter is bijvoorbeeld zeer geschikt voor Software-as-a-Service-leveranciers, voor ontwikkel-test-acceptatieomgevingen en voor bedrijven die schaalbaar gebruik willen maken van High Availability-serveroplossingen.

Meer over virtual datacenter
Dedicated servers
 • Bepaal zelf je configuraties
 • Voor de extreme systeemeisen
 • Volledig onafhankelijk

Dedicated servers

Wil je gebruikmaken van professionele hardware met specifieke systeemeisen of uitgebreide configuraties, of wil je gewoon onafhankelijk hosten? Dan is een dedicated server-omgeving dé oplossing.

Hierbij geniet je van een optimale vrijheid om op de server te doen wat je moet doen. Je bent volledig onafhankelijk. Deze oplossing is onder andere geschikt voor streaming-servers, virtualisatie-nodes en zware database- en webservers.

Meer over dedicated servers

Domeinregistratie

Leg snel je domeinnaam vast tegen een scherp tarief en met gratis forwarding. Meer dan zeshonderd extensies beschikbaar.

Informatie

E-mail hosting

Profiteer van grote mailboxen, gedeelde agenda’s en gedeelde contactpersonen met onze platformonafhankelijke e-mailhosting.

Informatie

Streaming

Liveregistraties uitzenden of een videobibliotheek opbouwen? Het kan allemaal via ons streaming-netwerk.

Informatie

SSL certificaten

Beveilig je website snel een eenvoudig met een SSL-certificaat en geef je bezoekers een garantie op veiligheid.

Informatie