.ORG domeinnaam registeren

De extensie .org geeft aan dat de website die bij dat domein hoort eigendom is van een (non-profit) organisatie die zich richt op bezoekers uit de hele wereld.

.ORG domeinnaam registeren

Waarom kiezen voor een .ORG domeinnaam?

De extensie .org geeft aan dat de website die bij dat domein hoort eigendom is van een (non-profit) organisatie die zich richt op bezoekers uit de hele wereld. Net Ground kan elke nog beschikbare .org domeinnaam voor u registreren. De registratie kan eenvoudig via deze website in gang worden gezet. Ook als u meerdere domeinnamen wilt kopen kan Net Ground deze voor u aanvragen.

Voor wie is de .ORG geschikt?

In principe is de extensie .org bedoeld voor organisaties met een internationaal non-profit karakter. Ook hier geldt echter dat er geen restricties zijn opgelegd wat betreft de registratie van een .org domein. Ieder willekeurig bedrijf of natuurlijke rechtspersoon kan een dergelijk domein registreren. Dus ook als u een commercieel bedrijf bent en een duidelijk winstoogmerk hebt met de exploitatie van uw website. Als u eenmaal in het bezit bent van uw .org domeinnaam kan niemand anders nog aanspraak maken op hetzelfde domein.

Kenmerken van een .ORG registratie

Bijzonderheden:
  1. Registratie per jaar.

Geen verborgen kosten

Net Ground biedt u de scherpste prijs van Nederland op het gebied registratie. Zonder verborgen kosten, want bij alle domeinnamen is URL forwarding gratis. Ook kunt u kosteloos meerdere subdomeinen aanmaken op uw domein die worden doorverwezen naar een IP-adres of MX-record. Wilt u een domeinnaam verhuizen naar Net Ground? Dan betaalt u daarvoor geen setupkosten.
.ORG domeinnaam registeren